Brakkerenhold / Rent, tørt, bygg / og:

Byggrenhold

Introduksjon

Rent er en av Norges største leverandører innen brakkerenhold, byggrenhold og RTB-tjenester. Vi har lang erfaring, og med høyt fokus på kompetanse hos våre medarbeidere, er vi også å regne som en av de beste i bransjen.

Ved å velge oss vil du få en sikker og profesjonell leveranse til hele byggeprosjektet.

Vi tilbyr også skreddersydde løsninger for et hvert prosjekt, utover våre hovedgrener:

Rent Tørt Bygg

Rent Tørt Bygg (RTB) – bygger på en filosofi om at rene og ryddige arbeidsplasser gir større arbeidsglede, færre feil, mindre leting etter verktøy, lavere sykefravær og økt arbeidseffektivitet.

Formålet med RTB er å oppnå et godt inneklima i ferdige bygg ved å hindre spredning av støv og fiber fra byggeprosessen til bygningen.

Vi utfører alle typer oppgaver knyttet til RTB i byggeprosessen og vi vil være god støttespiller for å opprettholde krav i henhold til RTB standarden.

Byggrenhold

Byggrenhold består av å rengjøre alle flater og objekter i en bygning – dette omfatter alle tilgjengelige flater – både over og under himling, tekniske rom og utvendig fasade.

Vi har lang erfaring med alle typer av bygg og materialer og leverer komplett og profesjonelt byggrenhold tilpasset alle prosjekter.

Renhold av brakker

Ryddige og rene arbeidsbrakker og kontorer er en viktig del av byggeprosjektet. Vi tilbyr regelmessig rengjøring og leveranse av papir, såpe og øvrige sanitærartikler.

Vi utfører også hovedrengjøring, vinduspuss og gulvbehandling.

Referanser

Nedenfor en noen av byggeprosjektene hvor vi har levert komplett byggrenhold igjennom hele byggeprosessen.

Nye Munchmuseet

HasleLinje

Nye Munchmuseet

Nye Deichmanske

Jordal Amfi